Vilniaus policija ieško nužudymu įtariamo P.Rastenio

Vilniaus apskrities policija ieško Pauliaus Rastenio, kuris, įtariamas peiliu sužalojęs du vyrus, kurių vienas mirė ligoninėje.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Sunkių nusikaltimų tyrimo valdyboje atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl Vilniuje, prie Žirmūnų gatvės 149-o namo kilusio konflikto metu nužudyto 33 metų vyro ir peiliu sužaloto kito 28 metų nukentėjusiojo.

Pranešimas apie įvykį gautas pirmadienį apie 12.30 val., o pranešimas iš ligoninės apie nukentėjusiojo mirtį dėl durtinių žaizdų krūtinėje ir ant klubo – apie 14 val. Policija ieško šiais nusikaltimais įtariamo 34 metų P.Rastenio.

Ką nors žinančius apie jo buvimo vietą ar turinčių kitos tyrimui vertingos informacijos, prašom pranešti policijai telefonu (8 5) 271 6007 arba skambinti BPC telefonu 112.

Pasak liudininkų, greta vieno Žirmūnų gatvės daugiabučio, kuriame įsikūręs ir viešbutis, automobilyje „Volvo“ pietavo du maždaug 30 metų vyrai. Tuo metu į kiemą įsuko automobilis „Toyota“, kurio vairuotojas iššokęs pasipiktino, jog nėra, kur sustoti.

Atvažiavęs vyras įsivėlė į konfliktą su pietavusiais vyriškiais, pripurškė jiems į automobilį dujų ir puolė bėgti. Per susistumdymą iš „Volvo“ iššokę vyriškiai buvo subadyti peiliu. Per grumtynes vyriškiai įtariamajam numovė striukę, jis paspruko vienmarškinis. Įtariamojo paieškai mestos gausios policijos pajėgos.

Vilnius, vasario 13 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode